Ez az oldal korlátozottan támogatja a böngésződet. Javasoljuk, hogy válts Chrome, Firefox vagy Safari böngészőre.

BEMUTATJUK!

#babavilág

Mikor megszületik egy gyermek,
az élet dolgai értelmet nyernek.

Térjetek be a Paper Stories Babavilága kapuin, üdvözöljük nálunk a felhőtlen boldogságban úszó, újdonsült büszke anyukákat és apukákat! Ugye milyen tündéri a kezetekben tartott csöppség?

EMLÉK A CSALÁDNAK ÉS NEKTEK!

#babaköszöntő kártya

Gyertek anyukák, apukák, most olyat mutatunk nektek, amilyet még biztos, hogy nem láttatok! Könnyed pasztell színek, finom vonalvezetésű rajzok, elegáns visszafogott arany díszítés, babarózsaszín virágok, menő kisállatok és a legcukibb, legvagányabb grafikák. Kisfiú vagy kislány, grafikusaink olyan babavilágot álmodtak meg, melyben minden szülő megtalálja a kedvére valót. Online szerkesztő programunkban minden lépés gyerekjáték lesz és már kész is a babaköszöntő. Mutassátok be szeretteiteknek az új, apró kis Csodát!

AZ APRÓ EXTRA

#babaköszöntő matrica

Imádjuk a matricákat, különösen akkor, ha olyan elképesztően cukik, mint a mieink! Ha még menőbbé szeretnétek tenni a babaköszöntő kártyákat, akkor ne feledkezzetek meg a színben, stílusban, mintában hozzáillő baba boríték matricákról se! Persze ezeket nem csak a borítékra ragaszthatod, bárhol díszeleghetnek a kis kerek matricák, melynek átmérője 4,5 cm. Ez nem túl kicsi? Határozottan nem! Gyermeked neve (és akár születési dátuma) mellett elfér rajta még a kártyával harmonizáló tappancsok, léggömb, szivárvány, szépséges virágok, vagány rakéták is.