Ez az oldal korlátozottan támogatja a böngésződet. Javasoljuk, hogy válts Chrome, Firefox vagy Safari böngészőre.

☆ Grafikai ellenőrzés INGYEN! mindenre aktiváld a kosárban! ☆

BEMUTATJUK!

#esküvő

Mindannyian vártuk már ezt a pillanatot… “IGEN!” – kell ennél többet mondani?
Mondj “IGEN”-t nekünk is és mi elkísérünk benneteket közös életetek első pillanataiban.

IGENT MODUNK | AZ ELSŐ LÉPÉS

#meghívók

Szeretnénk nektek bemutatni egy teljesen rendhagyó, új és modern világot, ilyen különleges kártyákkal még biztosan nem találkoztatok! Finom vonalvezetés és különleges színvilág harmóniája jellemzi kártyáinkat. Engedd meg, hogy körbevezessünk téged az esküvői meghívók fantasztikus világában!

Esküvői Save the date kártyák

#save the date

“Save the Date” – ezt az üzenetet kell legelső lépésként szeretteitek tudtára adni. A pontos részletek most még nem fontosak, csak arra törekedjetek, hogy hívjátok fel magatokra a figyelmet a Nagy Nap pontos dátumával, így minden számotokra fontos személy szabaddá tudja tenni magát. Nálunk biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Válogass kedvedre! Érdemes előre gondolkodni és időben tervezni, azonban ha bármi közbe jönne, kis kártyáink segítségével stílusosan tudjátok informálni vendégeiteket az esküvő alakulásáról, akár “Change the Date” formában is.

#esküvői meghívó

Ha igazán kifinomult ízlésed van és szeretnél eltérni a hagyományostól, akkor nálunk biztosan jó helyen jársz. Online szerkesztőprogramunk lehetőséget biztosít, hogy egy igazán egyedi meghívót alkoss meg nálunk, mi pedig kézzelfoghatóvá tesszük a csodát. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy nagyon büszkék vagyunk a grafikusainkra. Úgy érezzük, hogy követnünk kell a világszínvonalat és ki kell lépnünk a megszokottból, hogy megtaláld nálunk, amire szükséged van. Ilyen esküvői meghívókkal biztosan nem találkoztok máshol.

#vacsora meghívó

Nagy esküvőt terveztek, azonban a bulit szeretnétek szűkebb körben megtartani? Semmi gond. Lepd meg a közelebbi hozzátartozókat és barátokat egy a szertartásokat követő vacsorára szóló meghívóval. Legyen ez a belépő egy fenséges vacsorára és az azt követő reggelig tartó, pazar buliba. Egy általános szövegű esküvői meghívó mellé remekül illik a stílusban, színekben, mintában egyező vacsora meghívó, mely tökéletesen passzol méretben bármelyik meghívó mellé a borítékba. A szövegeket át tudjátok írni, így a fantáziátokra van bízva, hogy mit alkottok meg belőle.

#rsvp

“Répondez S’il Vous Plaít” – franciául ez a legelterjedtebb és legdivatosabb kifejezés arra, hogy választ kérj a meghívott vendégeidtől. Kártyáinkon könnyen átírhatjátok az általunk megadott szövegeket, például az RSVP-t is, így csak a fantáziátokra van bízva, hogyan szólítjátok meg a címzetteket. A meghívók átadásával még nem tudhatjátok, ki az aki biztosan részt is vesz az esküvőtökön. Érdemes a nagy létszámú vagy több helyszínre tervezett esemény esetén egy válaszkártyát mellékelni a meghívó mellé a borítékba, hogy megkönnyítsétek a saját dolgotokat.

A SZERTARTÁS UTÁN | EGYÜNK!

#esküvői asztal

Esküvői menükártyák egyedileg

#menü

A nagy nap legkellemesebb programjához érkezett a csapat, egy biztos: már mindenki tuti farkas éhes és alig várja az első falatokat a finom pezsgő és egyéb welcome drinkek mellé. A gondosan összeállított esküvői menüről érdemes néhány kis kártyát a díszített asztalra helyezni, hiszen az étterembe lépve, miután mindenki megtalálta a helyét, ez lesz az első dolog, amire kíváncsi – “Mit eszünk?”. Kívánj “Jó Étvágyat!” vendégeidnek a finomabbnál finomabb fogásokhoz és koronázzátok meg a napot egy fergeteges bulival!

#asztalszám

Melyik asztalnál ülünk? – Kétoldalas asztalszámaink segítségével könnyedén eligazodik majd mindenki a helyszínen, hogy megtalálja a helyét. Még ha az asztaltársaság cserélődik is az este folyamán, az asztalok helye tuti fix marad, úgy ahogy ti elterveztétek. A számok segítségével pedig mindenki gond nélkül vissza is talál az eredeti helyére. Láttunk már olyat is, hogy a jegyespár fantázia neveket adott az asztaltársaságoknak. Ha egy kis humort akartok belecsempészni a Nagy Napotokba, akkor ez egy jó ötlet lehet.

#ültetetési rend

Az ültetési rend elkészítéséhez érdemes már pontosan tudni, hogy kik azok a vendégek, akikre biztosan számíthattok az esküvőn. Így hosszas töprengés után kialakulhat az asztaltársaságok névsora. törekedjetek arra, hogy a család, barátok vagy érdeklődési körben hasonló emberek üljenek egy asztalnál. Nem feltétlen baj, ha nem ismerik egymást, mert így garantált, hogy az este végére mindenki óriási cimborája lesz a másiknak. Ahogy emelkedik az este hangulata, a vendégek hajlamosak vándorolni az asztalok között, ilyenkor már nem kell tartani a kötelező ültetési rendet.

#ültetőkártya

“Ki hol ül?” – Ez az első kérdés, amikor a vendégeK megérkeznek az ünnepi vacsora helyszínére. Ültetőkártyáink segítségével könnyen megtalálja mindenki a helyét, sőt az egy asztalnál ülő, nem ismerős vendégeknek sem kell a bemutatkozás után a neveket memorizálni, kis kártyáink azonnal segítségükre sietnek. Szerkesztő programunk segítségével nincs más dolgotok, szerkesszetek meg egy ültetőkártyát a leghosszabb nevű vendég nevével. Állítsátok be a betűtípust, betűméretet és betűszínt. Küldjétek el e-mail címünkre a vendégek névlistáját .xls (excel) formátumban.

A KIS EXTRA

#dekor kiegészítők

#poszter

#ajándék címke

#boríték matrica

#programfüzet

AZ ESKÜVŐ UTÁN

#köszönetkártya

Túl vagytok az életetek egyik legszebb napján és már javában lógatjátok a lábatokat a nászutatakon? Pihenjétek ki magatokat de még egy kanyarra térjetek be a Paper Stories kapuin. Ugyanis még hátra van a több száz, szebbnél szebb esküvői fotó kiválogatása, melyek újra meg újra felelevenítik a legcsodálatosabb és legszentimentálisabb pillanatokat. Mutasd meg ezeket az esküvő vendégeinek is és mondjatok köszönetet egyszerű de mégis nagyszerű módon köszönet kártyáinkkal. 3 méret, 3 stílus, melyik tükrözi a legjobban a személyiségeteket? Nem tudtok rosszul választani, hisz bármelyik köszönet kártya mellett döntötök, a fogadtatás lélegzetelállító lesz.

#köszönetkártya | dolce

#köszönetkártya | mono

#köszönetkártya | grande

MI MARADT MÉG?

#egyéb termékek

#boríték

#meghívó mintacsomag

#do it yourself | esküvő