Ez az oldal korlátozottan támogatja a böngésződet. Javasoljuk, hogy válts Chrome, Firefox vagy Safari böngészőre.

BEMUTATJUK!

#keresztelő

Magyarországon sokakban él még a hagyomány és napjainkban is egyre népszerűbb megkeresztelni a születést követően a kisgyermeket.

A vallás nem divat, nem mulandó ezért tiszteljük meg!

#keresztelő meghívó

Szeretettel gondolunk vissza mi felnőttek is a saját keresztelőnkre. Szüleinknek fontos volt a vallás, hittek és a mai napig hisznek az Egyház és Isten oltalmában. Számunkra is egyértelmű volt, hogy szeretnénk hozzájárulni e nemes eseményhez, keresztelő meghívóinkkal stílusosan mégis modern eszközökkel tudjátok értesíteni a számotokra fontos embereket, családtagokat, barátokat. Meghívókártyáinkban elhelyezhettek fényképet is a gyermeketekről és megírhatjátok a keresztelő helyszínének pontos címét és időpontját is. Ne feledjétek, akár felnőttek is jelentkezhetnek keresztségre.

AZ APRÓ EXTRA

#keresztelő matrica

Imádjuk a matricákat, különösen akkor, ha olyan elképesztően cukik, mint a mieink! Ha még menőbbé szeretnétek tenni a babaköszöntő kártyákat, akkor ne feledkezzetek meg a színben, stílusban, mintában hozzáillő baba boríték matricákról se! Persze ezeket nem csak a borítékra ragaszthatod, bárhol díszeleghetnek a kis kerek matricák, melynek átmérője 4,5 cm. Ez nem túl kicsi? Határozottan nem! Gyermeked neve (és akár születési dátuma) mellett elfér rajta még a kártyával harmonizáló tappancsok, léggömb, szivárvány, szépséges virágok, vagány rakéták is.