Keress pénzt a Paper Stories-zal – Partnerprogram vállalkozásoknak

Engedd meg, hogy bemutassuk a Paper Stories Partnerprogramját, melyet ajánlunk minden olyan vállalkozásnak, amely a miénkhez hasonló célpiacon vagy kapcsolódó területen tevékenykedik és szívesen növelné bevételét egy egyszerű ajánlással. A Partnerprogram mindenkori, aktuális részletei a www.paperstories.hu/partnerprogram weboldalon érhetőek el.

Rólunk

A Paper Stories egy olyan kreatív stúdió, amelynek a sokoldalú dizájn és az izgalmas illusztrációk tervezése a hivatása. Fontos célunk a szépség, az egyedi grafikai megoldások, valamint a minőség megteremtése és megóvása. Csapatunk tagjai tervezők és grafikusok, de többen a szakmai élet más területén szereztek sok-sok éves értékes tapasztalatot. Weboldalunkon dizájnerek által előre megálmodott és megtervezett papír-alapú termékek rendelhetőek meg – legnagyobb részben esküvő témakörben -, az előkészületektől (például meghívó, RSVP) az eseményen át (például ültető, menüsor) egészen az azt követő lehetőségekig (például köszönetkártya, ajándékcímke). Folyamatainkat igyekszünk automatizálni, így vásárlóink otthonról, kényelmesen és díjmentesen teljes mértékben személyre tudják szabni a kártyákat, a nyomtatásról és szállításról is mi gondoskodunk. Minden nap azért dolgozunk, hogy vevőink elégedettebbek és boldogabbak legyenek, együttműködéseink pedig sikeresebbek.

Rólad

Amennyiben a Te célpiacod részben vagy egészben megfelel a miénknek (leginkább 20-40 év közötti házasság előtt álló hölgy / pár) vagy kapcsolódó területen tevékenykedsz (például, de nem kizárólagosan: fodrász, körmös, esküvői fotós / videós, ceremóniamester, stb.), úgy lehetőséged van továbbajánlani ügyfeleidnek szolgáltatásainkat, így részesedve az esküvőhöz kapcsolódó papír-alapú termékek forgalmából.

Kettőnkről

Együttműködésünk során alapvetően kétfajta előnyt vagy ezek kombinációját tudjuk adni:

 1. A továbbajánlásod által megvalósuló vásárlások után százalékos jutalékot biztosítunk. Sikerességed növelése érdekében nemcsak az azonnali tranzakciók számítanak generált forgalomnak, hanem a rá következő 30 napban történt is (* technikai okokból referral linkkel végrehajtott tranzakció esetében kizárólag abban az esetben, ha a tényleges vásárlás ugyanarról a készülékről, ugyanabból a böngészőből érkezik, mert ekkor azonosítható be egyértelműen.)
 2. Speciális kedvezményt kínálsz általunk ügyfeleid részére, mely például lehet egy százalékos kedvezményre vagy díjmentes szállításra jogosító kuponkód.

Az ajánlói jutalék alapja a szállítási költséggel és esetleges kedvezményekkel csökkentett bruttó bevétel.

A Partnerprogram működése

Egyedi URL paraméterekkel ellátott, honlapunk főoldalára vagy tetszőleges aloldalára vezető hivatkozást generálunk, melyet elhelyezhetsz weboldaladon, közösségi oldalaidon, de QR kód is készíthető belőle. Egyes esetekben a link mellett vagy helyett rád és ügyfeleidre szabott kuponkódot hozunk létre. Ezen speciális technológiai megoldások segítségével pontosan és egyértelműen mérni tudjuk a Tőled, általad érkező forgalmakat.

A konverziós jutalék elszámolása legkésőbb adott hónap 10-ig történik meg az azt megelőző hónapban keletkezett sikeres rendelések alapján. Sikeresnek számít egy rendelés, ha azt az ügyfél teljes mértékben kifizette.

Igény esetén boltban / üzlethelyiségben kihelyezhető mintakártyákat biztosítunk díjmentesen, így vásárlóid közvetlenül győződhetnek meg például a papír és nyomtatás magas minőségéről.

Jelentkezés

Regisztrációhoz az alábbi adatokat küld el a partner [kukac] paperstories.hu e-mail címre “partnerprogram” tárgymezővel:

 • vállalkozás neve
 • vállalkozás adószáma
 • vállalkozás főbb tevékenysége(i)
 • honlap címe
 • kapcsolattartó neve
 • kapcsolattartó elérhetőségei
 • rendelkezel offline helyiséggel, ahol ügyfelet tudsz fogadni?
 • igényt tartasz-e kihelyezhető A/5 méretű információs lapra és mintakártyákra?
 • jutalékod terhére biztosítanál-e vásárlóidnak is előnyöket?

Az e-mailre reagálva annak tartalma alapján (például weboldal és helyiség megléte / hiánya) rövid időn belül kidolgozzuk a lehetséges és legoptimálisabb ajánlatokat.