Ez az oldal korlátozottan támogatja a böngésződet. Javasoljuk, hogy válts Chrome, Firefox vagy Safari böngészőre.

Mi lenne, ha minden nap egy új ajándék akcióval lepnénk meg egész decemberben? Kövess most, hogy ne maradj le semmiről! instagram & facebook.

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

design módosítás.

> mi az a design módosítás?

Termékek adottságától függően, lehetőséged van változtatásokat kérni a termékeinken.

> mit foglal magában és mire nem terjed ki?

Kisebb szín- vagy megjelenésbeli változtatásokra vonatkozik, mely minden esetben előzetes egyeztetéshez kötött.

Amire nem terjed ki:

Nem foglalja magában a kontroll opcióban és a grafikus opcióban leírtakat, azonban lehetőséged van összevonni az opciókat.
Technikai okok miatt nincs lehetőség a papír típusának, színének, a felületnemesítés színének módosítására, valamint a méretek illetve a vágási forma megváltoztatására.

> hogyan működik a design módosítás?

Mivel minden termékünk egyedi és gondos tervezésen esett át, mielőtt értékesítésre került, így előzetes egyeztetés szükséges ehhez az opcióhoz. Kérjük, bármilyen egyedi igényed, kérésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@paperstories.hu email címen. Írd meg mi lenne a pontos elképzelésed, valamint, hogy melyik termékről lenne szó, cikkszám vagy terméknév mindenképp szükséges az igények felméréséhez, mi pedig utánajárunk milyen keretek között oldható meg, amit szeretnél és igyekszünk megoldást találni akkor is, ha esetleg nincs mód az adott termék megváltoztatására.

Amennyiben a kérésed teljesíthető, grafikusaink a megrendelés és szolgáltatás kifizetését követően 3 munkanapon belül megvalósítják a kért módosítást és elkészítik az új kártya tervét.

A módosítást követően e-mailben értesítünk és elküldjük neked jóváhagyásra a nyomdai pdf előnézetet. Kérjük, ne feledkezz meg a spam-ek ellenőrzéséről sem. Ezt követően tudod megerősíteni a nyomtatási előnézetet egy válasz e-maillel. Megjegyzés: több termék együttes rendelése esetén van, ha csak egy bizonyos termékre kértél design módosítást, a többi terméket nem továbbítjuk a nyomdába mindaddig, míg a módosított terméket jóvá nem hagyod.

A design módosítás ára a megrendelt termék típus mennyiségétől függően változik:

  • 9.000 Ft | 1 termék esetén
  • 15.900 Ft | 2-3 termék esetén
  • 21.900 Ft | 4-5 termék esetén
  • több, mint 5 termék esetében kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi árajánlatot készíthessünk neked

Ezt az opciót e-mailben tudod megrendelni, az előzetes egyeztetést követően, így utólag kerül a megrendeléshez a szolgáltatás ára.

#küldd el az elképzelésed