Grafikus opció

Mi az a grafikus opció?

A grafikus opció egy olyan lehetőség, amely során grafikusaink helyetted szövegezik fel a kártyát, illetve helyezik el a fényképeket (fényképes kártyák esetében).

Mit foglal magában és mire nem terjed ki?

Grafikusaink megszerkesztik helyetted a kártyá(ka)t és elhelyezeik a fotókat, gondosan ügyelve arra, hogy a végeredmény a lehető legtökéletesebb legyen. Ennek érdekében ellenőrzik a fényképek minőségét, és a kártyára szánt szöveg megfelelő elhelyezhetőségét.
Amennyiben szakmai véleményünk szerint valami módosításra van szükség, minden esetben tájékoztatunk róla e-mailben, hogy megtaláljuk a számodra is megfelelő megoldást.
Természetesen van lehetőséged ettől függetlenül is módosítást kérni, ha esetleg hibát találnál a nyomtatási előnézeten, vagy mégsem tetszik valami az elhelyezésben. Két kör módosítási lehetőséget foglal magában a szolgáltatásunk alapára.

Amire nem terjed ki:

  • Design-t érintő módosításokra, mint például a háttér szín megváltoztatása.
  • Más kollekcióból való minták átemelése a megrendelt termékre.
  • Fotók hozzáadása olyan modellek esetében, amelyek nem tartalmaznak fényképfeltöltési lehetőséget.
  • Szeretnénk felhívni rá a figyelmed, hogy a helyesírás és nyelvtani hibák ellenőrzése nem tartozik bele a grafikus opcióba sem, tehát ezekre nem figyelünk oda.

Hogyan működik a grafikus opció?

Grafikusaink kifizetett megrendelés esetében 3 munkanapon belül elkészítik neked a kártya terveidet. Neked nincs más dolgod, mint elküldened a szövegeket (Word vagy jegyzettömb fájlként), illetve ha fotós terméket választottál a fényképeket is. Amennyiben nem formázod meg a szöveget, az előre megtervezett elrendezés szerint helyezzük el azt. Több fénykép esetében kérjük írd meg nekünk, melyiket hova gondoltad elhelyezni, máskülönben a fénykép adottságait figyelembe véve választjuk ki, hogy helyezzük el őket.

Amint elkészültek a terveid, e-mailben értesítünk, valamint elküldjük neked jóváhagyásra a nyomdai pdf előnézetet. Kérjük ne feledkezz meg a spam-ek ellenőrzéséről sem. Ezt követően tudod megerősíteni a nyomtatási előnézetet egy válasz e-maillel. Amennyiben hibát (pl. helyesírási) találsz a szövegben, kérjük írd le pontosan min szeretnél módosítani. Amint megerősíted a megrendelésed, nyomdába kerül. Megjegyzés: több termék együttes rendelése esetén az ellenőrzés opció minden termékre vonatkozik. Valamint a jóváhagyás az összes megrendelt termék nyomdába való továbbítását jelenti.

A grafikus opció ára a megrendelt termék típus mennyiségétől függően változik:

  • 9.000 Ft | 1 termék tervének elkészítése
  • 15.900 Ft | 2-3 termék tervének elkészítése
  • 21.900 Ft | több, mint 3 termék tervének elkészítése

A kosárban tudod kiválasztani a grafikus opciót még a megrendelés megerősítése előtt.